Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat cu cagulă, care a atacat cu un cuțit o vânzătoare, a fost prins de un localnic, în Cluj

facebook.com
politia

Un bărbat cu cagulă a atacat, luni seara, vânzătoarea unui magazin de cartier din Cluj-Napoca, pe care a tăiat-o pe mâini cu un cuțit, în încercarea de a fura bani. Acesta a fost prins de un locuitor din zonă și acum este cercetat de polițiști pentru tâlhărie, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Dezvăluire șocantă în cazul celor doi copii și femeii care au murit la Timișoara: De câte ori s-a sunat la Salvare

Reprezentanții IPJ Cluj au declarat, luni seara, că bărbatul a încercat să fure bani, amenințând vânzătoarea cu un cuțit. Aceasta a opus rezistență, iar în timpul altercației femeia a fost lovită în zona capului și gâtului, iar în zona degetelor de la mână a fost tăiată cu cuțitul de către agresor.

„Polițiștii au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că, la intersecția străzilor Constantin Brâncuși cu strada Lăcrămioarelor din Cluj Napoca, a intrat într-un magazin un bărbat care purta o cagulă și, sub amenințarea vânzătoarei cu un cuțit, a încercat să sustragă bani. În ajutorul vânzătoarei a intervenit o persoană care se afla în zonă. La scurt timp a ajuns și patrula din cadrul Secției 3 Poliție, bărbatul fiind încătușat”, au transmis reprezentanții Poliției Cluj.

Citește și: Lia Olguța Vasilescu își pune ‘Mâna dreaptă’ la bătaie! ‘Intervalul’ dat noului ministru al Muncii .

La fața locului a fost chemat și un echipaj medical care i-a acordat îngrijiri medicale vânzătoarei. Polițiștii continuă în acest caz cercetările pentru tâlhărie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.