Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat cunoscut cu afecţiuni psihice şi agresiv s-a baricadat în locuinţă de circa 5 zile, în Vrancea: Luptătorii SAS l-au imobilizat

Pressalert.ro
Mascati

Un bărbat cunoscut cu afecţiuni psihice şi agresiv s-a baricadat în locuinţă de circa 5 zile, în Vrancea: Luptptorii SAS l-au imobilizat

Un bărbat cunoscut cu afecţiuni psihice şi agresiv s-a baricadat în locuinţa sa din localitatea Râmniceni, judeţul Vrance, de circa 5 zile, punându-şi viaţa în pericol. Luptptorii SAS au pătruns, vineri, în imobil şi l-au imobilizat.

”Vineri, 12 ianuarie, în jurul orei 10.20, prin apel 112, a fost semnalat faptul că, în localitatea Râmniceni, un bărbat cunoscut cu afecţiuni psihice şi agresiv s-a baricadat în locuinţă de circa 5 zile, punându-şi viaţa în pericol. La faţa locului s-a deplasat o patrulă de ordine publică din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Năneşti, care a găsit un bărbat baricadat într-una din camerele locuinţei care nu avea nicio sursă de încălzire. Acesta se afla într-o stare accentuată de agitaţie şi refuza orice dialog cu poliţiştii”, a transmis, vinerio, IPJ vrancea.

Sursa citată a precizat că, pentru că bărbatul era cunoscut cu afecţiuni psihice grave, a fost solicitat sprijinul luptătorilor Serviciului de Acţiuni Speciale (S.A.S.).

”După ce a fost imobilizat în urma pătrunderii în imobil a luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale, bărbatul a fost transportat la Spitalul Judeţean pentru acordarea de îngrijri medicale, urmând a fi internat într-o secţie de specialitate”, a mai transmis sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.