Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat de 24 de ani şi o femeie de 19 ani, sub control judiciar după ce au întreţinut relaţii sexuale cu o minoră şi au distribuit filmările pe internet

Latina Lista
Sexual assault agresiuni sexuale

Un bărbat de 24 de ani şi o femeie de 19 ani au fost reţinuţi pentru 24 de ore, fiind bănuiţi de trafic de persoane, pornografie infantilă şi violarea vieţii private, după ce au întreţinut relaţii sexuale cu o minoră pe care le-ar fi filmat şi distribuit pe reţelele de socializare, a informat, joi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

Potrivit Poliţiei, din cercetări a reieşit faptul că, începând cu luna octombrie 2020, tânăra de 19 ani ar fi convins o minoră să întreţină raporturi sexuale cu aceasta şi cu un bărbat de 24 de ani. Actul sexual ar fi fost înregistrat video şi distribuit pe reţele de socializare, împreună cu alte imagini ce conţineau ipostaze sexuale explicite, potrivit agerpres.ro.

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate au descins miercuri dimineaţă la domiciliile celor doi bănuiţi, în judeţele Vrancea şi Bacău, pentru documentarea activităţii infracţionale, în urma percheziţiilor fiind ridicate trei telefoane mobile, 26.000 de lei şi 300 de euro.

Totodată, bărbatul de 24 de ani este bănuit că ar fi constrâns-o pe tânăra de 19 ani să practice prostituţia în folosul său şi, prin anunţuri publicate pe internet, ar fi racolat în acest sens mai multe persoane.

În urma administrării probatoriului, instanţa a dispus pentru cei doi măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.