Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat de 35 de ani a fost arestat preventiv pentru trafic de droguri de risc: deţinea peste 4 kg de canabis

Un bărbat de 35 de ani a fost arestat preventiv, după ce anterior fusese reţinut de procurorii DIICOT - Biroul Teritorial Mehedinţi, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc, după ce a fost depistat în trafic pozitiv la canabis şi cu 1,2 kg de droguri în maşină.

Ulterior, într-un imobil din Bucureşti, unde acesta locuia fără forme legale, oamenii legii au găsit, la o percheziţie, aproximativ 3 kilograme de cannabis şi 13 comprimate ecstasy, potrivit Agerpres.

Potrivit DIICOT - Biroul Teritorial Mehedinţi, bărbatul a fost oprit şi depistat în trafic de către organele de poliţie, în timp ce conducea un autoturism, pe bulevardul Nicolae Iorga din municipiul Drobeta Turnu Severin, iar la testul cu aparatul DrugTest a fost depistat pozitiv la droguri din categoria cannabis (THC). În urma rezultatului pozitiv al testului, acesta a fost condus la o unitate medicală, în vederea recoltării probelor biologice pentru prezenţa substanţelor psiho-active.

"Cu ocazia efectuării controlului asupra autovehiculului, în torpedoul autoturismului, a fost identificat un grinder şi un cântar electronic ce prezentau urme de substanţe verde olive cu miros înţepător, susceptibile a fi cannabis, iar în spaţiul de frânare a fost identificată o borsetă şi un borcan de sticlă gol ce emana un miros înţepător. De asemenea, s-a procedat la controlul bagajelor aflate pe bancheta din spatele autovehiculului, ocazie cu care au fost identificate două borcane confecţionate din sticlă, care conţineau 400 de grame de cannabis, respectiv 800 de grame de cannabis. Totodată, au fost găsite sumele de 100.695 lei şi 1290 euro", precizează DIICOT - Biroul Teritorial Mehedinţi.

Potrivit IGPR, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Mehedinţi, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti, au pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară, la un imobil, situat în Bucureşti, unde locuia, fără forme legale, bărbatul de 35 de ani în urma căreia au fost identificate şi ridicate aproximativ 3 kilograme de cannabis, 13 comprimate ecstasy, 3 telefoane mobile, un laptop şi înscrisuri.

Tribunalul Mehedinţi a dispus măsura arestării preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile. În cauză, sunt continuate cercetările, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi mare risc.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.