Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat de 37 de ani din Bucureşti a fost reţinut după ce şi-a agresat fosta parteneră

thetimes.co.uk
arestat maini inchisoare catuse

Un bărbat în vârstă de 37 de ani din Bucureşti a fost reţinut de poliţiştii doljeni după ce şi-a agresat fosta parteneră, el încălcând şi un ordin de protecţie prin care avea interdicţia să se apropie de femeie, potrivit news.ro.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dolj a anunţat, joi, că poliţişti din cadrul Secţiei nr. 2 Poliţie Rurală Breasta au reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat de 37 de ani, din municipiul Bucureşti, bănuit de încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecţie şi lovirea sau alte violenţe.
“În fapt, în noaptea de 05/06 septembrie a.c., ora 02.30, poliţiştii au fost sesizaţi de o tânără de 33 de ani, din municipiul Bucureşti, cu privire la faptul că, în timp ce se afla într-un imobil din comuna Predeşti, ar fi fost agresată de fostul concubin, un bărbat de 37 de ani, tot din municipiul Bucureşti. Din cercetările efectuate s-a stabilit că pe numele bărbatului instanţa de judecată a emis un ordin de protecţie, acesta având interdicţia de a se apropia de femeie”, a precizat IPJ Dolj.
Bărbatul a fost dus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj şi urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.