Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat de 39 de ani din Arad a fost depistat la volan fără permis, băut, cu numere de înmatriculare false şi transportând lemne fără acte

Un bărbat a fost reţinut de poliţiştii arădeni după ce a fost prins la volanul unei camionete deşi nu are permis de conducere, era băut, numerele de înmatriculate erau false, iar încărcătura de lemne pe care o transporta era fără documente de provenienţă.

Bărbatul a fost oprit în trafic în localitatea Căpâlnaş, în urma unor informaţii primite de către poliţişti cu privire la transportul ilegal. El avea în camionetă doi metri cubi de material lemnos pentru care nu deţinea documente, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Oficial al BCE, AVERTISMENT sumbru: băncile din Europa vor avea probleme

"În timpul verificărilor, poliţiştii au constatat că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar numărul de înmatriculare al autoutilitarei este atribuit altui autovehicul, aceasta figurând în bazele de date cu certificatul de înmatriculare suspendat şi cu plăcuţele de înmatriculare reţinute. De asemenea, în urma testării cu aparatul etilotest a conducătorului auto, a rezultat o îmbibaţie alcoolică de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind dispusă recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei", a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Adina Aconstantinesei.

Suspectul, care are 39 de ani şi este din judeţul Harghita, a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

Materialul lemnos a fost indisponibilizat, iar bărbatul a primit şi o amendă de 5.000 de lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.