Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat de 41 de ani a fost prins drogat și fără permis de polițiștii rutieri din București

politie bun

Un bărbat de 41 de ani care a fost prins de poliţiştii rutieri din Bucureşti în timp ce conducea fără permis, iar aparatul DrugTest a indicat prezenţa în organism a unei substanţe psihoactive a fost reţinut, după ce, dus la sediul INML, a refuzat prelevarea de probe biologice.

”La data de 18 Septembrie a.c., în jurul orei 02:50, poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe o stradă din sectorul 5 au oprit pentru control un autovehicul la volanul căruia se afla un bărbat. După stabilirea identităţii şi verificarea documentelor prevăzute de legislaţia rutieră, poliţiştii au constatat faptul că bărbatul în vârstă de 41 de ani nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, a transmis Brigada Rutieră, conform News.ro.

Şoferul a fost testat preliminar cu aparatul DrugTest care a relevat prezenţa în organism a unei substanţe psihoactive. Astfel, bărbatul a fost dus la sediul INML pentru prelevarea de mostre biologice, însă, deşi avea obligaţia să se supună, acesta a refuzat.

”În baza probatorului administrat în cauză, organele de cercetare penală din cadrul Brigăzii Rutiere au dispus reţinerea bărbatului pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 în vederea luării unei măsuri preventive”, a precizat sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.