Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat de 42 de ani a fost reținut de către poliţişti, după ce a furat unei persoane un telefon mobil, din buzunarul hainei, din autobuz

Un bărbat de 42 de ani a fost imobilizat şi condus pentru audieri de către poliţişti, imediat după ce a furat unei persoane un telefon mobil, din buzunarul hainei, în timp ce se aflau într-un mijloc de transport în comun în Sectorul 6.

"Joi, poliţişti ai Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au prins în flagrant un bărbat în vârstă de 42 de ani, imediat după săvârşirea unei infracţiuni de furt, faptă comisă pe raza sectorului 6. În jurul orei 10,30, poliţişti din cadrul Brigăzii de Poliţie pentru Transport Public, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au observat un bărbat, cunoscut cu preocupări de natură infracţională, care, prin comportamentul afişat, le-a atras atenţia", informează un comunicat al DGPMB transmis, vineri, AGERPRES.

El a fost prins în flagrant, imediat după ce i-a sustras unei persoane un telefon mobil, din buzunarul hainei, în timp ce se aflau într-un mijloc de transport în comun.

"Bărbatul a fost imobilizat şi condus pentru audieri la sediul subunităţii, iar prejudiciul creat prin săvârşirea faptei a fost recuperat integral şi restituit persoanei în drept", arată sursa citată.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Brigăzii de Poliţie pentru Transport Public, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cu bărbatul în stare de reţinere.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.