Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat de 54 de ani a fost reținut de polițiști după ce ar fi furat nouă tablete dintr-o şcoală

catuse politie

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Mureş a anunţat, miercuri, că a fost identificat şi reţinut un bărbat de 54 de ani, care este bănuit că a pătruns în incinta unei unităţi şcolare din oraş, în luna octombrie 2020, de unde a sustras nouă tablete, provocând un prejudiciu de circa 8.000 lei, potrivit agerpres.ro.

"La data de 26 mai, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Târgu Mureş, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş, au efectuat patru percheziţii domiciliare, în municipiul Târgu Mureş, la locuinţa unui bărbat bănuit de comiterea infracţiunii de furt calificat, precum şi la alte locaţii de interes operativ. În fapt, din cercetări a reieşit că, în cursul lunii octombrie 2020, cel în cauză, de 54 de ani, din Târgu Mureş, ar fi pătruns, prin efracţie, în incinta unei unităţi de învăţământ din Târgu Mureş, de unde ar fi sustras 9 tablete, cauzând un prejudiciu de aproximativ 8.000 de lei. În urma percheziţiilor, poliţiştii au identificat 2 tablete susceptibile a proveni din comiterea faptei, pe care le-au ridicat în vederea continuării cercetărilor", a arătat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş, într-un comunicat de presă.

În baza probatoriului administrat, faţă de bărbat poliţiştii au luat miercuri măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore.

"Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş, în vederea probării întregii activităţi infracţionale", a precizat IPJ Mureş.

La activităţi au participat şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile "Regele Ferdinand I" Târgu Mureş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.