Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat de 70 de ani din Vrancea a murit în timp ce încerca să stingă un incendiu de vegetație uscată

ITV
incendiu de vegetatie

Un bărbat în vârstă de circa 70 de ani a decedat, vineri, în comuna Dumbrăveni, încercând să stingă un incendiu de vegetaţie uscată, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea, potrivit agerpres.ro.

Vezi și: Dosarul Tel Drum, BLOCAT de SIIJ înainte de a fi soluționat - Procurorii nu au trimis documentele pentru a fi soluționat conflictul de competență - SURSE

"Pompierii militari din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani intervin cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie uscată în comuna Dumbrăveni, unde o persoană de sex masculin a fost surprinsă de flăcări şi a decedat", a informat ISU Vrancea.

Potrivit reprezentanţilor primăriei, bărbatul ar fi încercat să ardă resturile de viţă-de-vie şi ar fi fost surprins de incendiul izbucnit.

"Proprietarul viei, un bărbat din Dumbrăveni de circa 70 de ani, a dat foc la resturile de viţă-de-vie. Incendiul s-a extins din cauza vântului puternic şi a luat foc via. Bărbatul ar fi încercat să stingă incendiul, s-a intoxicat cu fum, a căzut şi a luat foc", a declarat viceprimarul comunei Dumbrăveni, Dănuţ Chiriţă.

Potrivit ISU Vrancea, în primele şase zile ale lunii martie, pompierii au intervenit pentru stingerea a nu mai puţin de 33 de incendii de vegetaţie uscată, care au mistuit 155 de hectare de vegetaţie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.