Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat din Alba a fost identificat în trafic, la intrarea în Cluj Napoca, deşi ar fi trebuit să fie în izolare la domiciliu

Inquam Photos / George Calin
politia rutiera verificari interdictii circulatie

Un bărbat dintr-un sat din Alba este cercetat penal pentru că nu a respectat măsura izolării la domiciliu, după întoarcerea sa din Germania, fiind oprit în trafic la intrarea în Cluj-Napoca, unde se deplasase cu autoturismul proprietate personală, potrivit unui comunicat transmis, vineri, AGERPRES, de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

"În data de 26.03.2020, organul de cercetare penală din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de Jos s-a sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în aceeaşi dată, o persoană de sex masculin şi-a încălcat obligaţia de a se afla în izolare la domiciliu, dispusă începând din data de 26.03.2020 deoarece a revenit din Germania, şi a părăsit locuinţa sa din com. Ighiu, sat Bucerdea Vinoasă cu autoturismul personal, fiind ulterior identificat şi oprit în trafic de către organele de poliţie la intrarea în mun. Cluj Napoca", se menţionează în comunicat, potrivit Agerpres.ro.

Citește și: Informații importante! Gigi Becali a investit 40.000 de euro în teste

Pe numele bărbatului a fost înregistrat, vineri, un dosar penal având ca obiect săvârşirea infracţiunii de zădărnicire a combaterii bolilor.

În Alba se aflau vineri în izolare la domiciliu 1.771 de persoane.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.