Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat din Argeș a fost găsit mort la marginea unei păduri: era căutat încă de marți de familie

Politia nu treceti

Poliţiştii din Argeş au fost sesizaţi, miercuri, că la marginea unei păduri a fost găsit cadavrul unui bărbat. Acesta era căutat încă de marţi de familie, care însă nu a anunţat Poliţia despre dispariţie.

”În dimineaţa zilei de 27 aprilie a.c., în jurul orei 06:30, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Mioveni au fost sesizaţi, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că, la marginea pădurii din zona Făget-Mioveni, a fost găsit un bărbat decedat”, anunţă, joi, IPJ Argeş, conform News.ro.

Sursa citată a precizat că poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Mioveni au stabilit că este vorba despre un bărbat de 67 de ani, din Mioveni, care era căutat de familie, din cursul zilei de ieri, când a plecat de la locuinţa sa şi nu a mai revenit.

”Precizăm faptul că plecarea voluntară a bărbatului nu a fost sesizată poliţiei. Trupul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei”, a mai transmis sursa citată.

A fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, iar cercetările vor continua, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.