Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat din Argeș a fost lovit mortal de tren între staţiile de cale ferată Pârvu şi Bradu de Sus

Un bărbat a decedat după a fost lovit, miercuri după-amiază, de un tren de călători între staţiile de cale ferată Pârvu şi Bradu de Sus, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş.

Potrivit sursei citate, poliţiştii din cadrul Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Argeş au fost sesizaţi de către impiegatul de mişcare al trenului de călători care circula pe ruta Piatra Olt-Piteşti cu privire la faptul că, între staţiile de cale ferată Pârvu şi Bradu de Sus, ar fi surprins şi accidentat, în terasamentul căii ferate, mai multe capre, potrivit agerpres.ro.

Citește și: ULTIMĂ ORĂ Prefectul județului Constanța a provocat un accident RUTIER după ce a trecut pe roșu: o femeie a fost RĂNITĂ

"Poliţiştii au descoperit, cu ocazia cercetării, că a fost lovit şi accidentat mortal şi un bărbat, care a fost descoperit decedat în vegetaţia de pe marginea căii ferate. În continuare se desfăşoară cercetări pentru stabilirea identităţii persoanei şi a tuturor împrejurărilor în care nefericitul eveniment s-a produs", arată IPJ Argeş.

În cauză a fost întocmit dosar penal, cercetările desfăşurându-se sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.