Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat din Botoșani a fugit din izolare ca să bea cu prietenii. Toţi au fost sancţionaţi cu amenzi în valoare totală de peste 30.000 de lei

bauturi alcoolice

Un bărbat din Botoşani a fost sancţionat de poliţişti după ce a părăsit locuinţa, în care se afla în izolare, şi a mers să bea alcool alături de trei prieteni, se arată într-o informare de presă transmisă, luni, de Instituţia Prefectului.

Potrivit documentului, bărbatul a fost sancţionat cu amendă contravenţională în cuantum de 5.000 de lei şi, ca măsură complementară, a fost plasat în carantină sub pază pentru o perioadă de 14 zile. De asemenea, acesta a fost sancţionat conform Legii 61/1991 pentru consum de băuturi alcoolice în spaţiul public, potrivit Agerpres.ro.

Citește și: Vasile Astărăstoae, fost președinte al Colegiului Medicilor: Nimeni nu știe cu adevărat mortalitatea. OMS a acționat iresponsabil, urmat orbește de guverne

"Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Botoşani au fost sesizaţi prin apel 112 despre faptul că pe strada Adrian Adamiu se află un grup de persoane care consumă băuturi alcoolice. În urma verificărilor efectuate au fost identificaţi patru bărbaţi cu vârstele cuprinse între 30 şi 53 de ani, din municipiul Botoşani. Unul dintre aceştia ar fi trebuit să se afle în izolare la domiciliu", se precizează în informarea Instituţiei Prefectului.

Faţă de celelalte trei persoane s-a luat măsura sancţionării contravenţionale, atât pentru nerespectarea prevederilor ordonanţelor militare, cât şi pentru nerespectarea Legii 61/1991 cu amendă în valoare totală de peste 30.000 de lei.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.