Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat din comuna Tătărăni ar fi incendiat două locuinţe în decurs de câteva ore

Facebook
incendiu

Un bărbat din comuna Tătărăni şi-ar fi incendiat, miercuri, locuinţa, iar după ce pompierii au intervenit pentru salvarea unei case aflate în apropiere, el dat foc, cel mai probabil, şi celei de-a doua locuinţe.

"Secţia de pompieri Huşi a intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă şi echipaje specializate pentru limitarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuinţă din localitatea Bălţaţi, comuna Tătărăni. La sosirea echipajelor de intervenţie, incendiul se manifesta prin ardere generalizată şi exista pericolul de propagare la o locuinţă aflată la aproximativ patru metri distanţă. S-a acţionat pe două sectoare de intervenţie, primul, pentru stingerea incendiului, iar cel de-al doilea, pentru protecţia locuinţei apropiate. După aproximativ două ore incendiul a fost lichidat în limitele găsite. A fost salvată locuinţa din apropiere. Nu au fost victime. Patru persoane s-au autoevacuat, iar o persoană de sex feminin, în vârstă de aproximativ 91 ani, a fost evacuată pe braţe", au declarat reprezentanţii ISU Vaslui.

La câteva ore de la stingerea primului incendiu Secţia de pompieri Huşi a fost solicitată să intervină pentru un incendiu la cea de-a doua locuinţă.

"Din primele informaţii, este foarte posibil ca proprietarul să îşi fi incendiat şi cea de-a doua casă", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

Poliţiştii au demarat cercetări în acest caz, pentru a stabili în ce împrejurări s-au produs evenimentele.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.