Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat din Dolj a fost arestat preventiv după ce a obligat o tânără să se prostitueze: a rănit-o cu un cuțit și a forțat-o să ia medicamente

thetimes.co.uk
arestat maini inchisoare catuse

Un bărbat din judeţul Dolj a fost arestat preventiv după ce a obligat o tânără să se prostitueze, el fiind acuzat şi că a rănit-o cu un cuţit şi că a forţat-o să înghită 20 de comprimate de paracetamol.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a anunţat, luni, printr-un comunicat de presă, că poliţiştii şi procurorii DIICOT Craiova au făcut trei percheziţii - două în Craiova şi una în Filiaşi - în cadrul unui dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de trafic de persoane şi violenţă în familie, conform News.ro.

“În fapt, un bărbat, din oraşul Filiaşi, este bănuit că, în perioada octombrie 2021 – decembrie 2022, ar fi racolat în scopul exploatării sexuale o tânără aflată în stare de vulnerabilitate, provenind dintr-o familie dezorganizată. Prin acţiuni specifice metodei loverboy, bărbatul ar fi convins-o pe tânără să se mute la locuinţa sa, din oraşul Filiaşi, iar, după aproximativ cinci luni, ar fi transportat-o în Italia, unde, prin inducere în eroare şi constrângere (exercitarea de acte de violenţă extremă), ar fi exploatat-o sexual prin obligarea la practicarea prostituţiei, sumele de bani astfel obţinute, între 40-350 de euro/zi, fiind însuşite de bărbat. Ulterior, activitatea de exploatare a tinerei a continuat şi în Germania”, se arată în comunicat.

Sursa citată menţionează că în luna decembrie 2022, cei doi au revenit în ţară, iar bărbatul a continuat să exercite presiuni psihice şi fizice asupra femeii, provocându-i acesteia plăgi cu un cuţit.

“De asemenea, bărbatul ar fi ameninţat-o că îi va aplica noi lovituri cu obiectul înţepător, obligând-o în această modalitate să înghită 20 de comprimate de paracetamol. În urma percheziţiilor domiciliare efectuate, au fost identificate şi ridicate paşaportul şi certificatul de naştere al femeii”, a mai precizat IPJ Dolj.

Anchetatorii au precizat că victima a fost internată în spitalul din Filiaşi în luna ianuarie şi a avut nevoie de două săptămâni de îngrijiri medicale.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind prezentat apoi Tribunalului Dolj care a decis arestarea sa preventivă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.