Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat din Florida i-a dat în judecată pe Tiger Woods care l-ar fi împins in momentul în care încerca să-și facă un selfie cu vedeta

www.agerpres.ro
Tiger Woods

Un bărbat din Florida i-a dat în judecată pe Tiger Woods şi pe caddie-ul acestuia, Joe LaCava, el invocând un incident de la un turneu din 2018, relatează Reuters, potrivit news.ro.

Brian Borusso spune că a fost rănit fiind împins dur de LaCava când încerca să îşi facă un selfie cu Woods, la Valspar Championship, în Innisbrook.

Borusso solicită în instanţă 30.000 de dolari daune, spunând că a căzut în mulţimea de spectatori după ce a fost împins de LaCava şi a suferit răni “permanente sau care încă necesită tratament”.

Tiger Woods este şi el dat în judecată de bărbat deoarece este angajatorul lui LaCava.

Citește și: Sindicatele din Sănătate trag semnalul de alarmă: În 27 de zile vor fi infectați toți salariații din sănătate

În plângerea depusă la tribunalul din Pinellas, Florida, se menţionează că, potrivit regulamentelor Asociaţiei SUA de Golf, fiecare jucător de golf este responsabil pentru acţiunile caddie-ului său în competiţie şi că Woods nu şi-a făcut datoria, lăsându-l prin neglijenţă pe LaCava să facă uz de forţă.

În golf, caddie este coechipierul care cară crosele pe teren, le curăţă şi ajută jucătorul cu sfaturi.

Preşedintele Confederaţiei Sud-americane de Fotbal (Conmebol), Alejandro Dominguez, a solicitat FIFA o reuniune pentru analizarea posibilităţii de a se crea un fond global pentru ca federaţiile afectate de pandemia de coronavirus să fie ajutate, informează L’Equipe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.