Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat din Galați a murit când a traversat printr-un loc nepermis

trecere de pietoni

Un bărbat a murit, duminică seara, după ce a fost lovit de o mașină în localitatea Bucești, comuna Ivești, județul Galați, în timp ce a traversat strada prin loc nepermis.

Potrivit Poliției Galați. accidentul a avut loc pe DN 25, în interiorul localității Bucești, din comuna Ivești, județul Galați, potrivit mediafax.

Martorii au sunat la 112 și au spus că o persoană a fost rănită grav.

„Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Galați, s-a stabilit faptul că un bărbat, cu vârsta de 69 de ani, domiciliat în municipiul Tecuci, în timp ce conducea un autoturism pe DN 25, având direcția de deplasare dinspre municipiul Galați către Tecuci, când a ajuns în localitatea Bucești, ar fi surprins și accidentat mortal, un bărbat care s-ar fi angajat în traversarea străzii prin loc nepermis”, transmit polițiștii din Galați.

La fața locului au intervenit de urgență și echipaje medicale de la ambulanță, însă bărbatul accidentat nu a răspuns manevrele de resuscitare, fiind constatat decesul.

Identitatea victimei urmează a fi stabilită.

La testarea cu aparatul etilotest a conducătorul auto rezultatul a fost negativ.

În prezent traficul este blocat pe ambele sensuri de mers pentru efectuarea cercetării la fața locului, urmând ca în scurt timp să se reia circulația rutieră.

În cauză va fi întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă, urmând ca în cursul cercetărilor să se stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs acest tragic eveniment rutier.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.