Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat din Gorj a fost reţinut pentru tentativă de omor, după ce a înjunghiat o altă persoană

huffingtonpost.co.za
catuse

Un bărbat a fost reţinut pentru tentativă de omor, după ce a înjunghiat, cu un briceag, o altă persoană, iar apoi a fugit de la faţa locului, procurorii solicitând arestarea preventivă a inculpatului, a anunţat, joi, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, Cristina Ciobanu.

"Conform probatoriului administrat până în prezent în cauză, s-a reţinut că în dimineaţa zilei de 28.10, în jurul orelor 5,10, la intersecţia străzilor 16 Februarie cu Dobrogreanu Gherea din municipiul Târgu Jiu, pe fondul unui conflict angajat sub stăpânirea unui sentiment de gelozie şi al consumului de alcool, inculpatul C.C., folosindu-se de un cuţit tip briceag cu lama de 8,5 cm, a lovit puternic şi înjunghiat în zona pieptului, a feţei şi a membrelor superioare pe persoana vătămată C.G. , după care a părăsit în fugă locul faptei", a informat Cristina Ciobanu, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Monica Pop a răbufnit, după ce valul 2 de coronavirus a prins nepregătite autoritățile: De ce nu mai avem producții autohtone și importăm orice?

Potrivit sursei citate, persoana vătămată a suferit leziuni grave, care i-au pus în pericol viaţa, conform constatărilor preliminare ale Serviciului de Medicină Legală Gorj, fiind internată în spital.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.