Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat din Gorj și-a împușcat din greșeală colegul de vânătoare în umăr: Polițiștii îl cercetează pentru vătămare corporală din culpă

curentul.md
vanatori

Un bărbat de 43 de ani, din orașul Novaci, a fost împuşcat accidental, marți, la o partidă de vânătoare desfăşurată pe fondul Gilort, din judeţul Gorj. Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz, potrivit mediafax.

Citește și: Mare atenție, șoferi! Aveți mai multe modalități de plată a amenzilor rutiere

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj, Miruna Prejbeanu, a declarat,  că bărbatul din Novaci a fost împuşcat în umăr, în timp ce participa, împreună cu câteva persoane, la o partidă de vânătoare legală. Incidentul a avut loc pe fondul de vânătoare 12 Gilort.

"Polițiștii efectuează cercetări într-un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, ca urmare a faptului că un bărbat de 43 de ani, din Novaci, a fost împușcat de un alt bărbat de 48 de ani, din aceeași localitate, din greșeală, în timpul unei partide de vânătoare care era autorizată. Cei doi bărbați dețineau legal armele de vânătoare", a declarat, Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Bărbatul împușcat accidental în umăr a fost transportat inițial la spitalul din Novaci, iar după ce a fost stabilizat a fost transferat la Craiova.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.