Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat din Iași, rămas captiv într-un tractor răsturnat, a fost salvat de pompieri

IRUM
tractor

Un bărbat a rămas, sâmbătă seară, captiv într-un tractor care s-a răsturnat pe marginea unui drum din localitatea Boroşoaia, comuna Plugari, judeţul Iaşi, victima fiind scoasă de sub utilaj de către pompieri, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Botoşani, Dorina Lupu.

Potrivit sursei citate, la faţa locului s-au deplasat pompierii militari din cadrul Punctului de Lucru de la Flămânzi, dar şi cei din cadrul Detaşamentului de Pompieri Botoşani, cu o autospecială cu apă şi spumă, una de descarcerare, dar şi un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă de la Flămânzi, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Tragedie în Suceava: Doi tineri, de 19 și 21 de ani, au murit după ce au intrat cu motocicleta într-un autovehicul

De asemenea, la locul accidentului a ajuns un echipaj de terapie intensivă mobilă SMURD, care se întorcea din misiune de la Iaşi.

"Primii care au ajuns la faţa locului au fost pompierii de la Punctul de Lucru Flămânzi. Aceştia au scos victima de sub utilaj. Bărbatul este în viaţă şi a fost preluat de echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD", a afirmat oficialul ISU.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.