Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat din Mureș a cedat nervos de Revelion: Și-a împușcat vecinul în picior, după o ceartă

Politia nu treceti

Un bărbat a fost împușcat în picior de către vecinul său. Incidentul a avut loc după Anul Nou în fața unui imobil din comuna mureșeană Eremitu. IPJ Mureș a anunțat că luni, în jurul orei 01:00, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Miercurea Nirajului au fost sesizați cu privire la faptul că, în fața unui imobil din comuna Eremitu, un bărbat a fost împușcat în picior de către vecinul său.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase Mureș, stabilindu-se că, pe fondul unui conflict spontan, un bărbat, de 57 de ani, din Eremitu, ar fi tras cu o armă neletală de tir sportiv supusă autorizării asupra unui bărbat, de 42 de ani, cauzându-i o rană ușoară la piciorul stâng.

În urma activităților desfășurate, față de bărbatul bănuit de comiterea faptei, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

De asemenea arma, deținută în mod ilegal, a fost ridicată, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, nerespectarea regimului armelor și al munițiilor, uz de armă fără drept.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.