Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat din Neamț a fost reţinut pentru trafic de minori şi viol

catuse politie

Un bărbat de 44 ani a fost reţinut, luni, şi urmează să fie prezentat Tribunalului Neamţ cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, pentru săvârşirea infracţiunilor de viol în formă continuată şi trafic de minori, informează IGPR şi DIICOT, informează Agerpres.

Potrivit surselor citate, poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Neamţ, împreună cu procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT), Biroul Teritorial Neamţ, au efectuat două percheziţii domiciliare într-un dosar de trafic de minori şi viol.

Din cercetări a reieşit că, începând cu anul 2019, un bărbat, prin ameninţări cu acte de violenţă, ar fi constrâns doi minori să practice cerşetoria, în municipiul Roman, minori pe care i-ar fi găzduit în locuinţa sa, beneficiind de sumele de bani obţinute de aceştia.

De asemenea, în luna martie 2021, ar fi întreţinut relaţii sexuale, prin constrângere, cu cei doi minori.

Poliţiştii au pus în aplicare un mandat de aducere, bărbatul fiind condus la sediul DIICOT, Biroul Teritorial Neamţ, pentru audieri.

În baza probatoriului administrat, procurorul DIICOT a dispus măsura reţinerii, pentru 24 de ore, a inculpatului, pentru trafic de minori şi viol.

Citește și: GALERIE FOTO - Un polițist este un adevărat erou: a salvat două persoane aflate într-o mașină în flăcări, chiar înainte să explodeze

Activităţile au beneficiat de sprijinul ofiţerilor de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bacău şi al jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Neamţ.

În cadrul audierilor, persoanele vătămate au beneficiat consiliere psihologică, precum şi de toate drepturile şi măsurile de protecţie prevăzute de Codul de Procedură Penală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.