Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat din Popești-Leordeni a fost arestat pentru un record nedorit: Ilfoveanul a închiriat același apartament de 21 de ori concomitent

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Un bărbat a fost reţinut de poliţiştii din Popeşti Leordeni, judeţul Ilfov, fiind acuzat că ar fi închiriat un apartament la 21 de persoane cu sume cuprinse între 2.400 şi 4.000 de lei. Bărbatul a fost descoperit la Constanţa, potrivit news.ro.

Citește și: Monica Tatoiu, la un pas să o păruiască pe Clotilde Armand! A fost ceartă mare

”Poliţiştii oraşului Popeşti Leordeni au fost sesizaţi, în zilele de 07 şi 08 septembrie a.c., în mod direct, de către 21 de persoane cu privire la faptul că în perioada 22 iulie - 01 septembrie, un bărbat le-ar fi închiriat un apartament în oraşul Popeşti Leordeni, după ce în prealabil, acesta ar fi stabilit întâlniri cu persoanele vătămate pentru vizionarea imobilului. În urma sesizărilor, poliţiştii din cadrul oraşului Popeşti Leordeni şi Serviciul de Investigaţii Criminale au desfăşurat verificări şi investigaţii specifice în vederea depistării autorului”, a transmis, luni, Poliţia Ilfov.

Citește și: Solicitare urgentă în cazul Caracal! Mutarea făcută azi

Sursa citată a precizat că bărbatul bănuit de comiterea faptei a fost depistat de poliţiştii din Ilfov pe raza oraşului Constanţa, acesta fiind condus la sediul Poliţiei din Popeşti Leordeni, pentru audieri.

Citește și: USR-PLUS vrea să provoace un dezastru pentru Guvernul Dăncilă! Lovitura pregătită

Din cercetări a rezultat faptul că în perioada 22 iulie - 01 septembrie, bărbatul a încheiat contracte de închiriere cu persoanele vătămate în schimbul sumelor cuprinse între 2.600-4.000 de lei, sume reprezentând chiria şi garanţia pe apartament.

Citește și: Monica Tatoiu, la un pas să o păruiască pe Clotilde Armand! A fost ceartă mare

În urma probatoriului adminstrat, faţă de bărbatul în cauză, s-a dispus măsura reţinerii pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune, urmând ca în cursul zilei de luni să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, cu propunere de arestare preventivă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.