Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat din Suceava, reţinut pentru dare de mită

bucurestifm.ro
mita politist

Un bărbat din Suceava a fost reţinut pentru dare de mită, după ce, fiind prins băut la volan, a încercat să ofere 500 de euro unor poliţişti pentru ca aceştia să nu-şi îndeplinească atribuţiile de serviciu. 

Într-un comunicat remis AGERPRES, joi, de Biroul de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, procurorul de caz a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de bărbatul în vârstă de 31 ani, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de dare de mită, după ce a promis în repetate rânduri unor agenţi de poliţie din cadrul IPJ Suceava suma de 500 euro pentru ca aceştia să nu-i întocmească dosar penal. 

În fapt, pe 25 decembrie, tânărul a fost depistat în timp ce conducea un autoturism pe drumurile publice, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, iar pentru ca agenţii de poliţie să nu dispună măsurile legale, le-a promis în repetate rânduri suma de 500 euro. 

La momentul depistării, bărbatul s-a manifestat violent la adresa agenţilor de poliţie şi a refuzat să se legitimeze, sens în care a fost condus la unitatea de poliţie, în timpul transportului oferind poliţiştilor suma de bani menţionată, ofertă ce a fost refuzată cu fermitate. 

Cei doi agenţi de poliţie au denunţat imediat fapta la Direcţia Generală Anticorupţie (DGA) Suceava, care a sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava, fiind pusă în mişcare acţiunea penală. 

În cauză, ofiţerii DGA Suceava au efectuat acte de urmărire penală în baza delegării procurorului, iar joi inculpatul a fost reţinut pentru 24 de ore.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.