Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat din Vaslui a fost arestat preventiv pentru că nu a respectat măsura arestului la domiciliu

houstonchronicle.com
extradare catuse

Un bărbat în vârstă de 30 de ani, din comuna vasluiană Puşcaşi, a fost arestat preventiv, acesta fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evadare, întrucât nu a respectat prevederile măsurii arestului la domiciliu, potrivit agerpres.ro.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, în ziua de 19 iunie, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au desfăşurat o acţiune pe raza judeţului, în cadrul căreia au verificat mai multe persoane faţă de care a fost dispusă măsura preventivă a arestului la domiciliu.

"Cu această ocazie, poliţiştii au constatat faptul că una dintre persoanele vizate, un bărbat de 30 de ani, din localitatea Teişoru, comuna Puşcaşi, a părăsit fără drept imobilul la care s-a stabilit executarea măsurii preventive. Anterior, bărbatului i-au fost aduse la cunoştinţă modificările legislative prevăzute de Legea nr. 146/2021 privind monitorizarea electronică în cadrul unor proceduri judiciare şi execuţional penale. În cauză a fost întocmit dosar penal, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evadare. La data de 22 iunie, bărbatul a fost prezentat instanţei de judecată, care a dispus arestarea sa preventivă, pe o perioadă de 30 de zile", precizează sursa citată.

Bărbatul fusese arestat la domiciliu pentru comiterea infracţiunii de viol.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.