Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat din Vrancea a fost reținut după ce s-a urcat băut și fără permis la volanul unei mașini pe care a furat-o

houstonchronicle.com
extradare catuse

Un bărbat de 42 de ani a fost reţinut de poliţiştii vrânceni după ce a furat un autoturism lăsat nesupravegheat de proprietar pe care l-a condus băut şi fără permis, a informat, joi Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

"La data de 10 noiembrie, în jurul orei 18,30, poliţiştii au fost sesizaţi despre faptul că din faţa unei locuinţe din oraşul Odobeşti a fost sustras un autoturism ce fusese lăsat de proprietar descuiat, iar cheia era în contact. În urma cercetărilor efectuate, în jurul orei 19,30, poliţiştii au identificat autoturismul în afara părţii carosabile a DJ 205 B, pe raza comunei Jariştea", a precizat IPJ Vrancea.

Potrivit Poliţiei, un bărbat de 42 de ani, bănuit că ar fi sustras autoturismul se afla în interiorul acestuia, iar în urma verificărilor a reieşit că nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Întrucât emana halenă alcoolică, poliţiştii l-au testat cu aparatul alcooltest care a indicat 1,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, potrivit Agerpres.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore pentru furt în scop de folosinţă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducere sub influenţa alcoolului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.