Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat dintr-o comună din Alba a fost bătut şi legat de un arbore. Agresorii au fost reținuți

112 politia politie

Doi fraţi dintr-o comună din Alba au fost reţinuţi de poliţişti după ce l-au agresat pe un bărbat şi l-au legat de un arbore, pentru a-l împiedica să sesizeze evenimentul, tinerii fiind cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate şi lovire sau alte violenţe.

Potrivit unui comunicat transmis miercuri AGERPRES, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Blaj au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de doi fraţi, cu vârste de 21 şi 16 ani, din comuna Roşia de Secaş, conform Agerpres.ro.

Citește și: INCENDIAR! Pilotul lui Dragnea a spus TOTUL - Drumurile la Belina erau doar pentru lider iar PSD plătea factura

"În sarcina acestora s-a reţinut faptul că, în cursul zilei de 25 februarie 2020, în timp ce se aflau la o stână, situată pe o păşune din localitatea Tău, unde aveau grijă de animale, pe fondul consumului de alcool şi al unor discuţii în contradictoriu cu un bărbat de 41 de ani, din Blaj, care lucra şi el la aceeaşi stână, l-ar fi agresat, aplicându-i lovituri în zona capului. Ulterior, l-ar fi legat, cu o funie, de un arbore, pentru a-l împiedica să sesizeze agresiunea la care a fost supus", se menţionează în comunicatul IPJ Alba.

Victima a reuşit să se dezlege şi a anunţat poliţia, prin 112.

Citește și: VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, Episodul 6: 'Nu mai sunaţi, nu mai interveniţi în niciun fel. Se numeşte trafic de influenţă' (VIDEO)

Bărbatul a fost transportat la spital, unde a primit îngrijiri medicale, fără a rămâne internat. Potrivit certificatului medico-legal prezentat, acesta are leziuni traumatice pentru a căror vindecare sunt necesare 7 - 8 zile de îngrijiri medicale.

Cei doi tineri reţinuţi vor fi prezentaţi în faţa procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.