Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat eliberat condiţionat a fost arestat preventiv pentru agresiune sexuală asupra unui minor

romanialibera.ro
viol baietel

Un bărbat de 38 de ani din Brăila, eliberat condiţionat în noiembrie anul trecut, după ce fusese condamnat pentru corupere sexuală de minori, a fost arestat pentru 30 de zile, fiind acuzat de agresiune sexuală asupra unui băiat de 8 ani, potrivit informaţiilor furnizate de IPJ Brăila, potrivit Agerpres.

Augustel Şerban Dumitru a fost reţinut 24 de ore pentru infracţiunea de corupere sexuală a minorilor, iar Tribunalul Brăila a emis pe numele lui un mandat de arestare pentru o perioadă de 30 de zile, schimbând încadrarea juridică a faptei în agresiune sexuală.

Citește și: ISMB a publicat lista cu centrele unde elevii clasei a VIII-a din Capitală vor susține probele Evaluării Naționale 2019

La data de 5 iunie, o persoană a sesizat la poliţie faptul că l-a surprins pe un bărbat în scara unui bloc din municipiul Brăila, în timp atingea un băiat în zonele intime. 

Sosiţi la faţa locului, poliţiştii l-au identificat pe bărbat şi au descoperit că fusese condamnat anterior tot pentru corupere sexuală de minori şi eliberat condiţionat de Judecătoria Galaţi în noiembrie 2018.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.