Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat este cercetat de poliţie după ce a bătut cu pumnii și picioarele o femeie în sediul unei agenţii de pariuri

public win pariuri

Un bărbat de 35 de ani este cercetat de poliţişti după ce a lovit o femeie cu pumnii şi picioarele în sediul unei agenţii de pariuri sportive din oraşul Anina, a informat luni Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Caraş-Severin.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii care s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, s-a stabilit că bărbatul ar fi agresat-o fizic pe victimă, lovind-o atât cu pumnii şi picioarele, dar şi cu un obiect de mobilier, potrivit agerpres.ro.

Vezi și: Nicu Covaci spune că s-a vindecat de COVID cu 'acel medicament care se extrage din prună': 'Virusul ăsta nu rezistă la căldură'

Victima, în vârstă de 33 de ani, a fost preluată de un echipaj al Ambulanţei şi transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

"În cauză, poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul şi tragerii la răspundere penală a persoanei vinovate", a precizat IPJ Caraş-Severin.

De asemenea, conducerea IPJ Caraş-Severin a dispus verificări cu privire la modul de acţiune al poliţiştilor în acest caz.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.