Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat în pragul comei alcoolice a provocat un accident în Suceava

haydenhs.com
Sofer beat

Un şofer cu o concentraţie alcoolică de 1,49 mg/l alcool pur în aerul expirat a provocat un accident rutier în Câmpulung Moldovenesc, fără a exista persoane rănite.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Suceava a transmis sâmbătă, printr-un comunicat de presă, că poliţiştii au fost sesizaţi prin apel la 112, despre faptul că pe strada Calea Bucovinei, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, a avut loc un accident rutier, conform News.ro.

“În urma cercetărilor s-au stabilit că la data de 05.05.2023, ora 16.05, un bărbat de 61 ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, în timp ce conducea autoturismul pe strada Muşatinilor a intrat în coliziune cu un alt autoturism care circula pe strada Calea Bucovinei, pe direcţia comuna Vama spre comuna Pojorâta. În urma evenimentului a rezultat doar pagube materiale, respectiv avarierea autourismelor implicate”, se arată în comunicat.

IPJ Suceava a menţionat că şoferul în vârstă de 61 de ani emana halenă alcoolică şi a fost testat, rezultând o concentraţie alcoolică de 1,49 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatului i-au fost prelevate probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Bărbatul este cercetat pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.