Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat rătăcit într-o pădure din Vrancea a fost în cele din urmă găsit de echipele de salvare

dcnews.ro
padurari

Un bărbat de 37 de ani, din Andreiaşu de Jos, care s-a rătăcit luni seara în pădure, în timp ce se îndrepta spre casă, a fost găsit în cursul dimineţii de echipele de salvare plecate în căutarea acestuia, la mare distanţă de domiciliul său, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea, relatează Agerpres.

"Luni noapte, în jurul orei 22,15, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală 9 Odobeşti au fost sesizaţi, prin apel 112, de către un bărbat din comuna Andreiaşu de Jos, cu privire la faptul că a plecat din cătunul Butucoasa către locuinţa sa, iar în punctul 'Păcuri' s-a rătăcit în pădure. În urma apelului au fost constituite echipe mixte de căutare, formate din poliţişti şi reprezentanţi ai Salvamont, care au acţionat în zona indicată de apelant, pe raza satului Răchitasu, cătunul Butucoasa şi în afara acesteia", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, Paula Enache.

Citește și: Ludovic Orban scrie istorie în PNL: este al doilea PNL-ist care ocupă șefia Camerei Deputaților; ultimul președinte a avut un destin tragic

Căutările au fost îngreunate de faptul că bărbatul rătăcit ar fi oferit informaţii contradictorii echipelor de salvare, acesta deplasându-se în fapt în direcţia opusă locuinţei sale.

Bărbatul a fost găsit marţi dimineaţă de echipele de salvare, după ce căutările au fost extinse, pe un drum forestier la aproximativ 5 kilometri de DN 2M. Pe timpul nopţii, acesta s-ar fi adăpostit într-un TAF aflat în pădure.

El prezenta o stare bună de sănătate şi a fost condus la domiciliu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.