Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un barbat revenit de la Milano a murit, la Spitalul Colentina, din cauza coronavirusului comunitar: NU are legătură cu COVID-19

spitalul colentina

Un român întors din Milano, intubat iniţial la Institutul „Matei Balş” din Capitală a murit la Spitalul Colentina. Bărbatul a fost depistat pozitiv la coronavirus comunitar şi avea şi o formă gravă de cancer. Coronavirusul comunitar nu are însă nicio legătură cu SARS Cov 2, spun medicii, anunță MEDIAFAX.

Pacientul în vârstă de 40 de ani s-a reîntors recent de la Milano. Bărbatul a fost transferat de la Institutul de Boli Infecţioase Matei Balş la Spitalul Colentina după ce testele pentru SARS Cov 2 au ieşit în cazul său de două ori negative.

Citește și: Ultimă oră! CEC Bank, decizie pentru românii cu credite, pe fondul răspândirii coronavirusului: Se amână cu 30 de zile! .

Bărbatul suferea însă de o formă gravă de cancer şi avea în acelaşi timp şi coronavirus comunitar. Acesta nu are însă nicio legătură cu noul tip de coronavirus, SARS Cov 2.

„Coronavirusul comunitar este o forma de gripă pe care o are toată lumea, inclusiv eu, inclusiv dumneavoastră. În momentul vorbirii, puteţi să aveţi acest coronavirus comunitar. E o formă de guturai, aşa e denumită popular”, a declarat directorul medical al Spitalului Colentina din Capitală, Bogdan Furtună.

Decesul pacientului de 40 de ani de la Spitalul Colentina din Capitală nu este pus de medici pe seama infecţiei cu SARS Cov 2, aşadar. El a survenit în contextul afecţiunii grave de care suferea bărbatul.

Citește și: RCS&RDS, mesaj pentru toți clienții săi! Recomandarea făcută luni, în plină criză declanșată de coronavirus

Spitalul Colentina a devenit spital suport pentru Institutul Matei Balş din Capitală.

„Noi vom trata pacienţii care au simptomatologie pentru secţiile noastre, dar în asociere au şi Covid, adică un pacient care are o pancreatită vine, se operează în serviciul de chirurgie, va fi operat pentru boala pe care o are dar are în asociere acest Covid.", a explicat directorul medical al Spitalului Colentina din Capitală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.