Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat urmărit internaţional pentru tâlhărie în Italia, reţinut la Craiova pentru 24 de ore

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam arestați traficanti
Un bărbat din Craiova urmărit internaţional pentru tâlhărie cu folosirea de violenţe şi cruzimi, faptă comisă în Italia, a fost depistat marţi de poliţiştii din Dolj, potrivit unui comunicat al IGPR, informează Agerpres.

Bărbatul în cauză, în vârstă de 34 de ani, din Craiova, a fost reţinut pentru 24 de ore şi introdus în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Dolj. 

Faţă de bărbat autorităţile judiciare din Italia au emis mandat european de arestare, iar acţiunea de localizare şi prindere s-a desfăşurat în cooperare cu reprezentanţi ai Poliţiei Italiene şi ai Biroului Ataşatului de Afaceri Interne al României din Italia. 

El a fost localizat şi prins marţi, la Craiova, de către poliţişti de investigaţii criminale de la IPJ Dolj şi de poliţişti de la Secţia 2 Craiova.  

Potrivit IPJ Dolj, bărbatul depistat marţi de poliţişti este cel de-al şaselea suspect (şi ultimul) în cazul de tortură a familiei medicului din Lanciano, provincia Chieti în regiunea Abruzzo, înregistrat în septembrie a.c. Suspecţii sunt acuzaţi de tâlhărie cu folosirea de cruzimi după ce au tăiat urechea unei femei şi i-au mutilat soţul în încercarea de a-i determina să le spună unde au seiful.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.