Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bistrițean și-a făcut-o cu mâna lui: A plecat de acasă fără să-și anunțe soția și s-a ales cu dosar penal

Facebook
Politia rutiera 1

Un bărbat de 41 de ani din localitatea Bistriţa Bârgăului s-a ales cu dosar penal după ce a plecat de acasă fără să îi spună soţiei unde merge, iar poliţiştii sesizaţi de aceasta l-au căutat şi l-au găsit conducând un vehicul fără să aibă permis de conducere, a informat, joi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud.

"La data de 17 ianuarie a.c., poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Prundu Bârgăului au fost sesizaţi de către o femeie din Bistriţa Bârgăului cu privire la faptul că soţul acesteia a plecat de la domiciliu în cursul nopţii şi este de negăsit. În baza sesizării, poliţiştii au efectuat activităţi de căutare, bărbatul de 41 de ani fiind depistat pe raza localităţii de domiciliu. Din verificările poliţiştilor a reieşit faptul că acest ar fi condus pe raza localităţii un autoturism, fără a deţine permis de conducere", se arată în comunicatul IPJ citat de Agerpres.

Bărbatul respectiv va fi cercetat în cadrul unui dosar penal cu privire la infracţiunea de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, cercetările fiind continuate de poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Prundu Bârgăului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.