Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bucureștean de 27 de ani a fost prins la volan sub influenţa substanţelor psihoactive de către Poliţia Capitalei

Inquam Photos/ Octav Ganea
politia controale razie

Un tânăr în vârstă de 27 de ani a fost depistat la volan, pe o stradă din sectorul 2, în timp ce se afla sub influenţa substanţelor psihoactive.

"În urma testării, aparatul DrugTest a indicat faptul că aceasta a consumat canabis. (...) A fost condus la sediul INML în vedere prelevării de probe biologice şi a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii prevăzute şi pedepsite de art. 336 alin. 2 din Codul Penal", se arată într-un comunicat transmis duminică de Poliţie Capitalei.

Conform aceleiaşi surse, cu ocazia activităţilor de control desfăşurate în noaptea de sâmbătă spre duminică, poliţiştii rutieri au aplicat 73 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de peste 43.000 de lei, fiind constatate şi cinci infracţiuni, scrie Agerpres.ro.

De asemenea, au fost reţinute şase permise pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice (contravenţie) şi şapte pentru depăşirea limitei legale de viteză. În cadrul acţiunii au mai fost reţinute patru certificate de înmatriculare şi două plăcuţe de înmatriculare neconforme.

"Un bărbat în vârstă de 34 de ani a fost depistat pe o stradă din sectorul 1 conducând sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 0,62mg/l alcool pur în aerul expirat. (...) Un bărbat în vârstă de 57 de ani a fost implicat într-un accident rutier soldat doar cu pagube materiale. În urma efectuării testării, aparatul alcooltest a indicat valoarea de 1,14mg/l alcool pur în aerul expirat", se mai menţionează în comunicat.

Poliţia Capitalei precizează că Brigada Rutieră organizează permanent astfel de acţiuni, pentru menţinerea unui climat de siguranţă rutieră pe drumurile publice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.