Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un candidat la postul de guvernator al metropolei braziliene Sao Paulo a fost atacat cu focuri de armă

outerboundaries.weebly.com
brazilia

Candidatul partidului Democraţia Creştină la postul de guvernator al metropolei braziliene Sao Paulo, Adriano da Costa e Silva, a fost atacat miercuri seară cu focuri de armă în timp ce se afla în automobilul său, a anunţat poliţia braziliană, citată de AFP, potrivit Agerpres.

Politicianul şi şoferul său au fost uşor răniţi în acest incident. 

''S-au tras mai multe focuri de armă. Circumstanţele incidentului sunt necunoscute pentru moment, o anchetă este în desfăşurare'', a indicat o sursă oficială braziliană. 

Atacul, care a survenit cu patru zile înaintea alegerilor generale din Brazilia, s-a produs în jurul orei locale 21:00 (24:00 GMT), atunci când doi motociclişti s-au apropiat de automobilul în care se aflau Adriano da Costa e Silva şi un consilier al său, pe şoseaua de centură a metropolei Sao Paulo.

Citește și: Theresa May plănuiește să grăbească trecerea prin parlament a acordului cu Uniunea Europeană privind Brexitul

Mai multe gloanţe au atins vehiculul şi vesta antiglonţ a şoferului. Maşina atacată a ieşit de pe şosea şi s-a oprit într-un pârâu, potrivit cotidianului O Estado de Sao Paulo. 

Potrivit celor mai recente sondaje de opinie, Adriano da Costa e Silva, maior în armata braziliană în vârstă de 41 de ani, este creditat cu 3% din intenţiile de vot în alegerile pentru postul de guvernator al municipalităţii Sao Paulo. 

El este unul dintre numeroşii candidaţi la alegerile generale din 7 octombrie din Brazilia proveniţi din rândurile armatei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.