Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un celebru actor de la Hollywood îl va readuce la viață pe Brâncuși / FOTO

brancusi

Actorul Andy Garcia îl va interpreta pe sculptorul român Constantin Brâncuşi în pelicula „The Sculptor”, la mai mult de zece ani după ce l-a interpretat pe discipolul acestuia, Amedeo Modigliani.

Informaţia a fost confirmată de regizorul Mick Davis, cel care a regizat filmul „Modigliani“, filmat în România. Davis a publicat pe pagina personală de Facebook o fotografie alb-negru cu celebrul actor Andy Garcia, înfățișat cu o barbă similară lui Brâncuși și o pereche de ochelari. „Andy will play Brancusi in The Sculptor” (Andy îl va juca pe Brâncuşi în „Sculptorul”), a scris regizorul.

România, pe ruta balcanică a migrației ilegale. Autoritățile sunt în alertă

Deocamdată, pe IMDB, în dreptul lui Andy Garcia nu figurează acest rol, iar pe pagina lui Mick Davis nu este adăugat filmul „The Sculptor”. Probabil că motivul e că producția filmului e în fază incipientă, potrivit Adevărul.

În 2004, Mick Davis a realizat filmul „Modigliani”, o biografie a pictorului italian Amedeo Modigliani, care a fost ucenicul lui Brâncuşi. Filmul a fost realizat la studiourile din Buftea, iar Andy Garcia are rolul principal, al discipolului lui Brâncuşi. Filmul a fost foarte bine primit de public, bucurându-se de multe critici pozitive, iar Andy Garcia a apărut pe micile și marile ecrane alături de nume precum Eva Herzigova, Udo Kier şi Jim Carter, Theodor Danetti, Mihai Gruia Sandu, George Ivaşcu, Dan Aştileanu, Lia Bugnar şi Dorina Lazăr.

sursa foto: adevărul.ro

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.