Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un celebru afacerist, fost politician, cu probleme penale, s-a SINUCIS

lumanare

Lumea afacerilor este în stare de şoc. Un milionar important din ţara noastră s-a sinucis, iar condiţiile în care totul s-a întâmplat sunt extrem de suspecte. Acesta a fost gasit spanzurat, vineri dupa-amiaza, in podul restaurantului pe care il detinea in municipiul Husi.

Citeşte şi: Răspunsul lui Sorin Grindeanu la întrebarea dacă are o 'to do list'

Echipajul medical chemat la fata locului nu a putut face nimic pentru salvarea barbatului. "O ruda a apelat numarul de urgenta 112 si a anuntat ca a gasit spanzurat, in podului unui restaurant situat in Husi, un barbat in varsta de 41 de ani. Politisti din cadrul Biroului de Investigatii Criminale Husi efectueaza cercetari la fata locului pentru a stabili in ce imprejurari s-a produs incidentul", a declarat, pentru Agerpres, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Vaslui, Alina Tonica.

Citeşte şi: Sorin Grindeanu își toarnă cenușă în cap la Bruxelles: 'Decizia a fost greșită'

Conform site-ului local vremeanoua.ro, este vorba despre Ciprian Melinte, inginer de profesie care in 2000 a inceput de jos o afacere cu mobilier si amenajari interioare, transformand numele firmei sale, Cipval, intr-un brand de succes pentru municipiul Husi. In ultimii ani, Ciprian Melinte si-a extins afacerile, asociindu-se cu Catalin Dogaru, consilier judetean. Acestia detineau impreuna cafeneaua Caffe Noir, dar si restaurantul Empire, in podul caruia Ciprian s-a spanzurat. Conform unor surse judiciare citate de Agerpres, barbatul era cercetat alaturi de mai multi oameni de afaceri din Husi dupa ce la locuintele si societatile acestora au fost depistate modificari ilegale la contoarele de gaz, pentru inregistrarea unui consum mai mic decat cel real.

Citește și: Șoc, Șoc, Șoc! Klaus, divorțat de Carmen!

La aflarea cumplitei vesti, sotia lui Ciprian Melinte, cadru didactic al Colegiului National “Cuza Voda”, se afla in scoala. Aproape ca s-a prabusit, spun elevii care au vazut-o cu telefonul in mana, coborand scarile si plangand foarte tare. Ea si Ciprian aveau o casnicie fericita de multi ani si aveau trei fetite, cele doua mai mici fiind gemene. "Nu sunt in stare sa spun nimic, sunt socat! Nu am cuvinte, nu pot crede asa ceva. Nu pot intelege cum de s-a ajuns in aceasta situatie, ce l-a determinat. Va rog sa ma credeti ca sunt, pur si simplu, blocat de aceasta veste. Era un baiat capabil, tanar, un om de cuvant, cu toata viata inainte! Dumnezeu sa il ierte, altceva nu stiu ce as putea spune", a declarat primarul municipiului Husi, Ioan Ciupilan.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.