Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un celebru antrenor A DAT CU MAȘINA peste SOȚIA sa - FOTO

politie perimetru

Un episod incredibil a avut loc in Anglia. Celebrul antrenor englez, Harry Redknapp, in varsta de 69 de ani, si-a calcat sotia, pe Sandra Redknapp (49 de ani), cu masina.

Totul s-a intamplat dintr-o neatentie, noteaza presa engleza, care mai scrie ca incidentul s-a petrecut in Bournemouth. Harry Redknapp a incercat sa dea cu spatele in timp ce se afla la volanul Range Roverului sau. Acesta nu a observat-o pe sotia sa, si a calcat-o pe picior. Femeia a cazut la pamant si a inceput sa urle de durere, scrie The Sun, citand cativa martori.

Citeste si: Astra a dat lovitura în Cehia: Victoria care poate aduce primăvara / VIDEO

Sandra Redknapp s-a ales cu glezna rupta si va trebui sa stea cu piciorul in ghips. "A fost un accident ciudat. A mers in spatele masinii si voia sa traverseze strada. Cand am vrut sa ies cu masina, am trecut peste glezna ei. Credeam ca apucase sa traverseze.

Sotia mea e bine acum. A fost operata la glezna si totul a decurs bine. A fost norocoasa. Dumnezeu stie ce se putea intampla daca masina ar fi trecut cu toata greutatea peste glezna", a spus antrenorul, anunta Sport.ro.

Jamie Redknapp, fiul celor doi, in prezent analist TV la o televiziune din Anglia, a spus si el: "Mama a revenit acasa si se pregateste pentru o recuperare completa. Singurul lucru care o supara acum este ca nu va fi in forma pentru a merge sa vada Strictly Come Dancing (n.r o emisiune similara formatului Dansez pentru tine).

Harry Redknapp este unul dintre cei mai renumiti manageri englezi, dupa ca e a antrenat formatii ca Tottenham, West Ham sau Portsmouth.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.