Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un celebru personaj trage semnalul de ALARMĂ: 'Alegerile vor fi FRAUDATE. Toate au fost'

alegeri2

Cozmin Gușă vine o ipoteză șocantă cu două săptămâni înainte de alegerile parlamentare. Celebrul analist politic spune că alegerile de pe 11 decembrie vor fi fraudate.

"Cu toate camerele de luat vederi, cu toate măsurile care se vor lua, frauda va fi majoră și va fi o fraudă în detrimentul partidelor noi și în avantajul structurilor vechi, prăfuite, dar cu reprezentanți peste tot, care vor ști să-și asimileze voturi care nu li se cuvin. Toate alegerile au fost fraudate mai mult sau mai puțin. Fraudarea lor va fi mai spectaculoasă anul acesta pentru că avem mai multe formațiuni politice decât oricând, care se zbat la acel prag electoral de 5%.", a spus analistul politiv pentru EVZ.ro.

Citește și: Gabriela Firea, replică la tentativa de SUSPENDARE a lui Nicușor Dan

De asemenea, Cozmin Gușă e de părere că presa "nu mai are acum un rol educativ, ci de isterizare”.

”Decăderea presei este urmarea unei lipse de înțelepciune a vectorilor din domeniu. Foarte mulți ”cocoși”, care au crezut că nu trebuie să colaboreze, nu trebuie să-și pună împreună energiile pentru consolidarea pieței media, au sfârșit care încotro, unii prin pușcării, alții condamnați, alții încercând să alerge după bugete care nu mai sunt și care nu mai pot să fie determinate precis. Și de aici și nesiguranța instituțiilor media. Stăm rău astăzi. Nu mai avem Club Român de Presă, nu mai avem dezbatere între cei care scriu, avem parte doar de înjurături reciproce, atunci când unul are o altă părere. Iar rezultatul direct și cel mai nociv este cel al bulversării mentalului colectiv pentru că presa – televiziunea, ziarele, internetul – are un rol bine stabilit. E un fel de Ministerul Educației pentru adulți, care nu prea au timp să citească, dar se uită la televizor, pe site-urile de știri și analizează. Mass-media nu mai are acum un rol educativ, ci de isterizare. O persoană care dorește să se informeze de la televizor sfârșește prin a deveni isterică în atitudine și superficială în gândire. Revenirea presei -piața ideilor să fie mai bogată, redacțiile să fie mai consolidate cu profesioniști – va fi primul semn că o societate, o națiune, o regiune se face bine”, a mai spus Cozmin Gușă pentru EVZ.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.