Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un centru de proiectare şi dezvoltare al companiei germane Hella va fi deschis la Iaşi: unitatea va angaja 100 de ingineri

Pinterest
inginer inginerie

Compania germană Hella din industria automotive va deschide un centru de proiectare şi dezvoltare la Iaşi, în cadrul căruia vor fi angajaţi 100 de ingineri.

Unitatea va funcţiona în clădirea Palas Campus din centrul oraşului. Centrul Hella de la Iaşi va avea o suprafaţă de 1.300 de metri pătraţi, conform news.ro.

”Hella a găsit în Iaşi o comunitate puternică de specialişti calificaţi, formaţi în universităţile din oraş. Vom lucra cu tehnologii avansate, la proiecte inovatoare pentru produse radar, care contribuie la dezvoltarea megatrendului de conducere autonomă. Astfel, dorim să oferim echipei noastre condiţii de muncă la cel mai înalt standard. În Palas Campus, beneficiem de infrastructură modernă, de nivelul celei existente în alte oraşe occidentale unde suntem prezenţi şi le putem oferi, astfel, angajaţilor un mediu de lucru atractiv şi inspiraţional, în care să poată concepe proiecte inovatoare", a declarat Marius Adam, director al Hella Technical Center Iaşi.

Pentru centrul de cercetare şi dezvoltare din Iaşi, compania caută specialişti în domeniul System Engineering, Software Development, Testare Software şi Testare de Sistem.

Compania automotive Hella este în România de 17 ani şi are cinci centre de proiectare şi dezvoltare, un centru administrativ şi trei unităţi de producţie, situate în Timişoara, Arad, Lugoj, Craiova, Iaşi şi Oradea, cu aproximativ 5.000 de angajaţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.