Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un centru de recreere pentru vârstnici va fi construit la Galați

Costel Fotea, Facebook
Spital Galați

Un centru de recreere pentru vârstnici va fi construit la Galați în urma unei investiții de peste trei milioane de euro a Primăriei Galați. Investiția va fi realizată cu fonduri europene, iar contractul de finanțare a fost semnat miercuri, potrivit Mediafax.

Reprezentanții Primăria municipiului Galați au anunțat că a fost semnat contractul de finanțare cu fonduri europene pentru realizarea proiectului „Centrul de recreere pentru persoane vârstnice - Tinerețe fără bătrânețe”. Municipalitatea va transforma corpurile de clădire ale unui fost liceu într-un spațiu care le va oferi bătrânilor activități de petrecere a timpului liber și de recreere, precum și consiliere de specialitate.

LIVE TEXT - AMERICA ALEGE. Donald Trump devine favorit după o revenire de senzaţie

În total, 100 de persoane vor putea beneficia de complexul care va avea săli de sport, de bibliotecă și lectură, de spectacol, de audiotecă, de cinematecă, de internet și de socializare și activități recreative.

În interior vor fi organizate evenimente culturale și sportive, aniversări și dezbateri la care familiile vârstnicilor vor fi încurajate să participe. Realizarea centrului Tinerețe fără bătrânețe va costa peste16 milioane de lei, iar durata estimată pentru execuția lucrărilor este de 13 luni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.