Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un consilier al lui Mike Pence a fost audiat în ancheta parlamentară care îl vizează pe preşedintele SUA, Donald Trump

Agerpres
Donald Trump

Jennifer Williams, diplomat de carieră şi consilier special al vicepreşedintelui american Mike Pence, a depus mărturie joi, într-o sesiune privată, în ancheta Camerei Reprezentanţilor care îl vizează pe preşedintele SUA, Donald Trump, informează site-ul agenţiei Associated Press, potrivit MEDIAFAX.

Citește și: Schimbă liniile! După ce și-a instalat ‘Guvernul meu’, Klaus Iohannis îl ‘elimină’ pe dușmanul lui Liviu Dragnea

Jennifer Williams, consilier al vicepreşedintelui Mike Pence pentru Europa şi Rusia, a fost audiată de membrii Comisiei pentru Afaceri Externe, Comisiei pentru Informaţii şi Comisiei pentru Supraveghere din Camera Reprezentanţilor.

Membrii Camerei Reprezentanţilor verifică dacă vicepreşedintele Mike Pence era la curent cu presiunile preşedintelui Donald Trump asupra Ucrainei.

John Bolton, fostul consilier prezidenţial pentru Securitate Naţională demis de Donald Trump în septembrie, nu s-a prezentat joi la audierile din Camera Reprezentanţilor.

Citește și: Noul ministru al Muncii, anunț devastator pentru milioane de oameni: ‘Sunt îngrijorată’

Camera Reprezentanţilor, aflată sub controlul opoziţiei democrate, a lansat o investigaţie parlamentară care ar putea conduce la iniţierea procedurii demiterii președintelui Donald Trump, suspectat că ar fi cerut Ucrainei anchetarea fostului vicepreşedinte Joseph Biden, favorit pentru a deveni candidatul Partidului Democrat la funcţia de preşedinte al SUA, şi a fiului acestuia, Hunter Biden. În cadrul investigaţiei, Camera Reprezentanţilor a trimis citaţii prin care le solicită unor membri ai Administraţiei de la Washington participarea la audieri şi furnizarea documentelor referitoare la contactele preşedintelui Donald Trump cu Ucraina. Ca reacţie, Comisia pentru Afaceri Judiciare din Senatul SUA, în care republicanii deţin majoritatea, a anunţat lansarea unei anchete privind presupuse acte de corupţie în Ucraina.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.