Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un consilier local din Galați, fost vicepreşedinte şi purtător de cuvânt în PNL, a demisionat din partid

Facebook
pnl

Consilierul local Paul Găvănescu, fost vicepreşedinte şi purtător de cuvânt al Organizaţiei Municipale PNL Galaţi, a demisionat, luni, din partid, nemulţumit de faptul că nu a fost trecut pe lista de candidaţi a formaţiunii politice pentru Consiliul Local Municipal Galaţi, la alegerile din 27 septembrie, potrivit Agerpres.

Politicianul susţine că şi-ar fi dorit să candideze pentru un nou mandat, dar conducerea PNL Galaţi nu l-a mai dorit.

Citește și: Alexandru Rafila, despre imunizarea în masă: Se poate întâmpla în câțiva ani de zile

"Din păcate, deşi mi-am manifestat disponibilitatea pentru un nou mandat de consilier municipal, PNL Galaţi a decis să nu mai fiu prezent pe lista cu candidaţi propusă pentru următoarele alegeri locale. E o veste nu foarte uşor de digerat, pentru că un ţel în spatele căruia stă o muncă întinsă pe mai mulţi ani este oprit în mod nedorit. Voi ieşi de pe scena politică cu fruntea sus şi absolut nimeni, în mod raţional, nu îmi poate reproşa că nu am reprezentat interesele comunităţii ori ale PNL, atât cât mi-au permis legea şi şansele, în mod profesionist, echidistant, cu maturitate, discernământ, atitudine, cuvânt, onoare şi respect, exact cum ar trebui să fie un adevărat liberal, în umila mea opinie", a scris pe pagina sa de socializare Paul Găvănescu.

Consilierul local consideră că decizia PNL Galaţi prin care nu a mai fost trecut pe listă ţine "în mod sigur" de raţiuni faţă de care se declară "străin".

"În final, nu îmi rămâne decât să îmi iau rămas bun de la PNL Galaţi, îi urez succes pe mai departe şi vă asigur că nu mă voi dezice niciodată de onoarea de a fi fost cândva liberal, vicepreşedinte şi purtător de cuvânt al PNL!", a mai scris el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.