Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un constănțean s-a ales cu o amendă de aproape 4.000 de lei și cu permisul suspendat, după ce i-a făcut semne obscene unei femei în trafic

europafm.ro
amenda politie

Un bărbat a fost amendat după ce i-ar fi făcut unei femei semne obscene în trafic în parcarea Portului turistic Tomis din Constanța. Acesta a rămas și fără permis de conducere pentru 30 de zile pentru conducere agresivă, conform Mediafax.

Potrivit IPJ Constanța, polițiștii au fost sesizați miercuri de o femeie cu privire la faptul că, în timp ce aceasta se afla în parcarea Portului turistic Tomis, un bărbat a efectuat gesturi necorespunzătoare și a avut un comportament agresiv în trafic.

În urma cercetărilor, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă. Persoana în cauză a fost identificată ca fiind un bărbat de 43 de ani din Constanța.

Acesta a fost amendat pentru conducere agresivă și efectuarea de gesturi obscene, cu suma totală de 3.625 de lei, precum și măsura complementară a suspendării permisului de conducere pentru o perioadă de 30 de zile.

Totodată, în urma verificărilor s-a constatat faptul că mașina condusă de bărbat se afla sub sechestru, astfel că acestuia i-a fost reținut și certificatul de înmatriculare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.