Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un consultant politic a identificat cauza EȘECULUI NAȚIONAL

pixabay.com
diverse, cub

Prezent la evenimentul “Șoala de Vară a CNMR. 50 pentru modernizarea României”, găzduit de Coaliţia Națională pentru Modernizarea României, consultantul politic, Cozmin Gușă, a afirmat că „eşecul naţional are drept cauză leadership-ul slab şi mincinos". Acesta a explicat că vinovaţi de acest eşec sunt atât cetăţenii ţării care aleg prost sau sunt pasivi, cât şi intelectualii.

Cozmin Guşă a explicat că este o foarte mare problemă pentru că "amestecăm lideri politici cu cei din economie, din mediul academic şi liderii din mass media".

Detalii inedite din viața cuplului prezidențial: Klaus și Carmen Iohannis, pas cu pas și în amor

"Mass media, din nefericire, are un rol din ce în ce mai mare. Spun din nefericire pentru că mass media nu este pregătită şi pentru că a regresat foarte mult din cauza lipsei de calitate", a explicat consultantul politic, potrivit realitatea.net.

"Se vorbeşte foarte mult în România despre eşec, şi pe bună dreptate, despre un eşec naţional, un regres care îţi întoarce stomacul pe dos. Se vorbeşte despre acest eşec naţional cu o cauză clară care stă în leadership-ul slab, mincinos şi nedidicat unor proiecte naţionale", a continuat Cozmin Guşă.

Cine preia interimatul la Interne. 'Omul PNL' ar putea organiza alegerile/ SURSE

"Mereu când se răspunde de ce a apărut acest eşec naţional se oferă o teorie insuficientă şi se arată cu degetul către clasa politică. Este o interpretare mult prea facilă şi care îi menajează pe cei care sunt cu adevărat vinovaţi. Responsabili suntem noi, cetăţenii României, care ne-am ales liderii, vinovaţi sunt şi intelectuali, atât cei publici, cât şi cei din mediul academic. Suntem responsabili asupra alegerii acestor liberi, însă acest subiect nu se discută public pentru că nu este unul popular. Nimeni nu îşi asumă un discurs în care se arată cu degetul la oamenii care aleg în necunoştinţă de cauză, la cetăţenii care nu fac eforturi să se informeze când aleg sau la cei care sunt pasivi", a detaliat Cozmin Guşă, explicând că a alege prost şi a fi pasiv sunt două ingrediente ale comportamentului colectiv al românilor la fel de blamabile.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.