Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un contrabandist de ţigări urmărit de poliţiştii de frontieră a ajuns cu maşina într-o vale

www.digi24.ro
Masina cazuta transfagarasan

Un bărbat urmărit de o patrulă a poliţiei de frontieră pentru că era suspect de contrabandă cu ţigări până într-o zonă forestieră a derapat de pe drum şi a ajuns cu maşina într-o vale, a informat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Sighetu Marmaţiei, Iulia Stan, potrivit Agerpres.

Potrivit acesteia, patrula a demarat din municipiul Sighetu Marmaţiei când a observat în trafic un autovehicul care avea un comportament suspect.

"S-a procedat la urmărirea acestuia cu semnalele acustice şi luminoase, pe raza municipiului, continuând pe DN 18 şi în localitatea Vadul Izei, însă conducătorul auto a refuzat să oprească, continuându-şi deplasarea până în zona montană 'Agriş' din municipiu. Din cauza condiţiilor nefavorabile şi a drumului forestier acoperit cu zăpadă, autoturismul urmărit a părăsit drumul forestier, oprindu-se într-o vale. Conducătorul auto a părăsit autoturismul, nefiind identificat la faţa locului la sosirea organelor de poliţie", a spus Iulia Stan.

La controlul autovehicului în compartimentul pentru transport marfă, au fost identificate douăsprezece colete înfoliate, de culoare neagră în care se aflau 12.000 pachete de ţigări de contrabandă.

Întreaga cantitate de ţigarete urmează a fi depusă la camera de corpuri delicte. În cauză, se efectuează cercetări pentru savârşirea infracţiunii de contrabandă, mai precizează sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.