Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un controversat deputat are COVID-19: 'Sunt, deci, nevoit să renunţ la live-ul din seara aceasta din seria 'Întreabă-mă orice'

forbes.ro
COVID-19 test pozitiv

Deputatul USR PLUS Mihai Poliţeanu anunţă că două teste rapide i-au confirmat infecţia cu SARS-CoV-2 şi că prezintă simptome specifice bolii.

"Două teste rapide consecutive pozitive, simptomele de care vorbeşte toată lumea, inclusiv pierderea gustului. O să fac şi test PCR, dar lucrurile sunt clare. Sunt, deci, nevoit să renunţ la live-ul din seara aceasta din seria 'Întreabă-mă orice' şi, de asemenea, să reduc pentru o perioadă, cât mai scurtă sper, activitatea parlamentară şi comunicarea publică. Fiţi atenţi, purtaţi mască, multă sănătate", a scris el, joi, pe Facebook.

Citește și: Dr. Virgil Păunescu, cel care a descoperit un vaccin anti-Covid, face un ultim apel către Guvern: ‘Măcar acum, în al 12-lea ceas’

Deputatul a menţionat că nu s-a vaccinat deocamdată, dar că o va face după ce va scăpa de virus.

"Nu am reuşit să fac vaccin până acum, deşi eram în etapa a 2-a de vaccinare. Procedura de urmat în cazul meu este următoarea: angajatorul, adică Parlamentul, trimite lista la DSP. Următorul pas e să fiu sunat şi să mi se spună centrul de vaccinare din Prahova la care să mă duc. Nu s-a ajuns cu programarea până la mine, nu am fost sunat de la DSP, aşa că nici eu nu am sunat să mă programez pentru că nu am vrut să sar peste rând. După ce voi scăpa de virus, cu siguranţă mă voi vaccina cu prima ocazie care mi se va oferi", a mai scris Poliţeanu.

Citește și: Tudor Ciohodaru face scut în jurul Flaviei Groșan: Nu aș exclude niciodată o soluție terapeutică .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.