Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un copil de 13 ani a ajuns în comă la spital în urma unei socializări pe Facebook: Agresorul este reținut

Un copil de 15 ani, din Mangalia, a fost reținut, sâmbătă, după ce a bătut un alt copil, de 13 ani, după un conflict izbucnit între cei doi, pe Facebook. Minorul de la spital este în comă, potrivit Mediafax.

Potrivit Poliției Constanța, scandalul dintre cei doi copii a izbucnit cu o zi înainte pe Facebook, iar când s-au întâlnit, sâmbătă, s-au bătut.

„Polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că pe o stradă din municipiu ar fi avut loc o altercație în urma căreia o persoană este inconștientă. Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit identitatea persoanelor implicate, fiind vorba despre 2 minori de 13, respectiv 15 ani”, anunță Poliția Constanța.

Vezi si: Bombă cu ceas pe scena politică: dispariția schemei ultra-rapide de împrumuturi pentru primării / FDI ar putea deveni PNDL 3 - surse

Primele cercetări arată că cei doi copii s-au întâlnit întâmplător, iar cel de 15 ani l-a lovit pe cel de 13 ani cu pumnul, în zona feței.

În urma incidentului, victima a fost transportată la spital în comă.

Polițiștii constănțeni fac cercetări, fiind deschis un dosar penal pentru vătămare corporală și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Adolescentul în vârstă de 15 ani a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de joi sa fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia cu propuneri legale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.